before-and-after-hero

Yli miljoona Ultherapy® -hoitoa

Ultherapy®-hoitoja on maailmanlaaujuisesti tehty jo yli miljoona (kesä 2017), ja Ulthera® -laitteita on käytössä yli 3 700 kappaletta.

Merz varoittaa Ulthera®-laitekopioista sekä epäaidoista Ultherapy®-hoidoista

Merz Pharma Group, Ulthera, Inc:n  emoyhtiö, varoittaa kuluttajia mahdollisista laittomista Ultherapy®-hoitotarjouksista. Merz on havainnut globaalisti useita yrityksiä, jotka ovat myyneet laittomia kopioita Ulthera®-laitteesta, ja lääkäreitä, jotka ostettuaan väärennetyn laitteen, tarjoavat epäaitoja Ultherapy-hoitoja vastaanotollaan. Kuluttajien on syytä olla varovaisia, sillä laitekopiolla ei välttämättä saada aikaan näkyviä tuloksia, ja sillä voidaan sen sijaan jopa saada aikaan fyysistä vahinkoa potilaalle. Valtuutetulla maahantuojalla on aina tiedot autenttisen Ultherapy®-järjestelmän hankkineista klinikoista.

Ulthera® on ensimmäinen ja ainoa ultraääneen perustuva järjestelmä, joka on saanut Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto FDA:n hyväksynnän kulmien, kaulan ja leuanalusihon kohottamiseen sekä dekolteen alueen ryppyjen ja juonteiden häivyttämiseen. Ulthera®-järjestelmä on saanut FDA-hyväksynnän myös ultraäänikuvantamisen käyttöön kudosten tarkkailussa hoidon aikana. Laitekopioissa, jotka väittävät tarjoavansa samanlaisia etuja, ei ole taustallaan vastaavaa teknologiaa tai vuosien kliinisiä tutkimuksia, joihin ne pohjaisivat väitteensä.

• Ultherapy® on ainoa laite, jossa on reaaliaikainen ultraäänikuvantaminen – vain siten hoito voidaan kohdistaa tarkasti juuri oikeaan ihokerrokseen.
• Todistetusti tehokas ja turvallinen - eniten kliinisiä tutkimuksia ja julkaisuja
• Tehokkaampi ja tuloksellisempi - hoitopulssien juuri oikea koko, etäisyys, syvyys sekä lämpötila
• Suomessa laite on käytössä vain terveydenhuollon toimintaympäristöissä; laitteen käyttäjät ovat aina erikoislääkäreitä tai terveydenhuollon ammattihenkilöitä
• Ultherapy® on ainoa ei-invasiivinen hoitomenetelmä, jolla on FDA-hyväksyntä ihokudoksen kohottamiseen. Voit tarkistaa aidot Ultherapy® -palveluntarjoajat osoitteesta https://locator.ultherapy.com/finland

 

Ultherapy® on osoittanut olevansa johtava tekijä ei-kirurgisessa ihon kohotuksessa. Siitä on osoituksena yli miljoona hoitokertaa maailmanlaajuisesti, yli 50 kliinistä tutkimusta ja yli 40 julkaistua vertaisarviointia. Ultherapy® eroaa muista markkinoilla olevista energiaan perustuvista estetiikan alan hoitolaitteista erityisesti ihoa kohottavan vaikutuksensa ansiosta. Monet maailman arvostetuimmista esteettisen alan lääkäreistä ovat ottaneet Ultherapyn® palveluvalikoimaansa  ja luottavat sen turvallisuuteen sekä mukanaan tuomaan asiakastyytyväisyyteen.

Ultherapy vahvistaa Merz Aestheticsin tuotevalikoimaa ikääntymisen merkkien häivyttämisessä

Merz on yksityisomisteinen lääketieteellinen yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Saksan Frankfurtissa, ja sivukonttoreita on laajalti ympäri maailmaa. Merz toimii aktiivisesti innovatiivisten esteettisen lääketieteen alan tuotteiden tutkimuksen, tuotekehityksen ja jakelun parissa.

 

Heinäkuussa 2014 Merz Aesthetics osti Ulthera Incin, lääketieteellisiä laitteita valmistavan yrityksen, joka on uranuurtaja ultraääniteknologian hyödyntämisessä erilaisissa esteettissä hoidoissa. Ulthera® System on ensimmäinen ja ainoa Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto FDA:n hyväksymä ei-invasiivinen hoitomenetelmä kaulan, leuanalusihon ja kulmien kohotukseen ja kiinteytykseen. FDA on hyväksynyt menetelmän nyt myös ainoana ei-invasiivisena hoitomenetelmänä dekoltéen juonteiden ja ryppyjen hoitoon.

 

Merz Aesthetics tarjoaa laajan valikoiman ei-kirurgisia esteettisiä hoitoja. Ulthera toi erinomaisen lisäyksen Merzin valikoimaan, ja vahvistaa sen asemaa kansainvälisesti merkittävänä tekijänä esteettisten hoitojen markkinoilla.