bna-hero-2

Ei-kirurginen kulmien kohotus

Ultherapylla® on FDA-hyväksyntä ensimmäisenä ja ainoana ei-invasiivisena menetelmänä kulmien kohotukseen (kliiniset tutkimukset osoittavat keskimäärin 1,7 mm kohotuksen yhden hoitokerran jälkeen). Ultherapylla on myös CE-merkintä. Tuotetta on saatavilla yli 60 maassa ympäri maailman. Ultherapy tarjoaa potilaalle ei-kirurgisen vaihtoehdon kulmien kohotukseen. Myöskään neuloja tai injektioita ei tarvita, silti lopputuloksena on virkeä, avoin katse.

img_template_beforeafter_brow10

Ei-kirurginen leuan ja kaulan alueen kohotus

Toinen Ultherapyn saavuttama FDA-hyväksyntä oli ei-kirurgisena menetelmänä kaulan ja leuan alla olevan ihokudoksen kohottamiseen –  ja Ultherapy oli jälleen ensimmäinen ja ainoa kyseisen hvyäksynnän saanut menetelmä.  Ultherapyllä on myös CE-merkintä kasvojen alaosan muotoiluun ja kohottamiseen.

Ultherapy-hoito sopii sekä naisille että miehille löysän ihon kiinteyttämiseen leuan alta ja kaulalta. Ultherapy kohottaa ihokudosta tällä vaikeasti hoidettavalla alueella stimuloimalla uuden kollageenin muodostumista syvemmissä ihokerroksissa. Kirurgiaa tai toipumisaikaa ei tarvita. Ihon kiinteytyminen on havaittavissa 3-6 kuukauden kuluttua käsittelystä, ja tulokset voivat vielä senkin jälkeen entisestään parantua.

before_after_ultherapy_results_under-chin1

Ryppyjen ja juonteiden häivyttäminen dekoltéen alueella

Uusin Ultherapy-hoito, jolle on myönnetty sekä FDA- että CE-merkinnät, on dekoltéen alueen ryppyjen ja juonteiden silottaminen. Usein potilaat hoitavat kasvojen ja kaulan ihoa huolellisesti, mutta dekoltéen alue jää monesti vaille huomiota, vaikka ikääntymisen merkit näkyvät myös siellä.  Jo yhdelläkin hoitokerralla saadaan erinomaiset tulokset.

007kmp_d180-001_gallery