Yksi hoitokerta. Ei kirurgiaa. Ei toipumisaikaa.

Ultherapy® -käsittely on ei-kirurginen menetelmä, jossa yksi hoitokerta riittä käynnistämään uuden kollageenin tuotannon ja saamaan aikaan luonnollisen nuorekkaan lopputuloksen -käytännössä ilman toipumisaikaa. Hoidon aikana saatat tuntea, miten ultraäänienergia kohdistuu alempiin ihokerroksiin. Jotkut potilaat havaitsevat tuloksia heti hoidon jälkeen, mutta todelliset tulokset tulevat näkyviin vasta 3-6 kuukauden kuluttua käsittelystä, kun uusi kollageeni kohottaa ja kiinteyttää ihoa.

ultherapy-consultationUltherapy® -konsultaatiokäynti

Ennen suuniteltua hoitoa, varaa konsultaatioaika lääkärin tai hoitajan kanssa, jotta voit olla varma, että Ultherapy on sopiva hoito Sinun tarpeisiisi. Samalla voitte sopia, mitä ihoalueita tullaan käsittelemään.

during-your-treatmentHoidon aikana

Aluksi ihon puhdistetaan, minkä jälkeen lääkäri asettaa hoitopään ihollesi. Ultraäänikuvantamisella määritetään ensin optimaalinen kohta, johon fokusoitu ultraäänienergia kohdistetaan. Syvällä ihossa voi tuntua vähäistä nipistelyä tai lämpöä, mikä on osoitus siitä, että uuden kollageenin muodostuminen on käynnistetty.

Hoidon jälkeen

Koska Ultherapyn jälkeen ei useimmiten tarvita toipumisaikaa, voit lähes heti palata töihin tai muiden normaalien toimiesi pariin. Joillakin potilailla ilmenee punoitusta, lievää turvotusta, kihelmöintiä tai kosketusarkuutta.  Tällaiset oireet ovat kuitenkin lähes aina lieviä ja ohimeneviä. Myös harvinaisemmat sivuvaikutukset, kuten mustelmat tai tunnottomat alueet iholla, ovat mahdollisia. Mikäli tällaisia vaikutuksia esiintyy, käänny Sinua hoitaneen lääkärin puoleen.

before_after_ultherapy_results_full-face3