Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Ultherapy?

Ultherapy on turvallinen, ei-kirurginen utlraäänihoito, joka hyödyntää kehon omaa uudistavaa reaktiota ihon kohottamiseen ja kiinteyttämiseen sekä ryppyjen ja juonteiden tasoittamiseen.

Ultherapy®-hoidon avulla saadaan raikkaampi ja
nuorekkaampi ulkonäkö, ja ilme kasvojen, kaulan
ja dekolteen alueella virkistyy silminnähtävästi.
• Ei vaadi leikkausta
• Ei sairausloman tarvetta
• Edistää kollageenin tuotantoa
• Luonnollinen lopputulos
• Yksi hoitokerta useimmiten riittää
• Turvallinen ultraäänimenetelmä
• Voidaan tehdä kaikkina vuodenaikoina

Onko Ultherapy turvallinen?

FDA-hyväksyttyä Ultherapy-teknologiaa on käytetty turvallisesti yli miljoonassa hoidossa maailmanlaajuisesti. Ultraäänienergia on laajoin tutkimuksin turvalliseksi todennettu, ja se on ollut käytössä jo yli 50 vuoden ajan. Lisäksi jokainen Ultherapy-hoitoja tekevä lääkäri tai sairaanhoitaja on koulutetttu perusteellisesti hoitomenetelmään ja laitteen käyttöön.

Ulthera on teknologian alkuperäinen kehittäjä. Sen menestyksen myötä markkinoille on tullut paljon kopioita, jotka eivät kuitenkaan ominaisuuksiltaan, tuloksiltaan ja turvallisuudeltaan yllä Ultherapyn tasolle.

Kuinka kauan hoito kestää?

Hoidon kesto riippu hoidettavasta ihoalueesta sekä yksilöllisestä hoitosuunnitelmasta. Kasvojen ja kaulan alueen hoito kestää noin 60-90 minuuttia, dekoltéen hoito puolestaan noin 30 minuuttia.

Tarvitaanko hoidon jälkeen toipumisaikaa?

Ultherapy-hoidon jälkeen voi välittömästi palata normaalien päivittäisten toimien pariin. Mitään erityisiä jälkihoitotoimenpiteitä eri tarvitse noudattaa.

Miten valmistaudun Ultherapy-hoitoon?

Ennen hoitoa ei tarvitaa mitään erityisiä valmistautumistoimenpiteitä. Jotkut lääkkeet saattavat lisätä mustelmien muodostumisen mahdollisuutta.  Keskustele aina lääkärisi kanssa mahdollisesta lääkityksestäsi samoin kuin allergioistasi.

Miltä Ultherapy-hoito tuntuu?

Kun ultraäänienergiaa kohdistetaan tarkasti ihokudokseen, se voi tuntua syvällä ihossa vähäisenä nipistelynä tai lämpönä. Se on kuitenkin osoitus siitä, että uuden kollageenin muodostuminen on käynnistetty. Osalle potilaista hoito saattaa tuntua epämiellyttävältä, mutta tuntemukset kestävät onneksi vain ultraäänienergian kohdistamisen ajan. Suuri osa potilaista kokee hoidon vain lievästi epämukavana  -ja ehdottomasti saavutettujen tulosten arvoisena.

Milloin tulokset näkyvät?

Osa potilaista huomaa ihon kiinteytymistä jo heti hoidon jälkeen, mutta lopullinen tulos tulee näkyviin 3-6 kuukauden kuluttua hoidosta, kun heikentynyt kollageeni korvautuu uudella.

Kuinka monta Ultherapy-hoitokertaa tarvitsen?

Useimmille potilaille riittää yksi hoitokerta. Joillakin potilailla uusintahoidot voivat kuitenkin olla tarpeen. Uusintahoidon tarve riippuu esim. ihon löysyydestä, kehon kyvystä reagaoida ultraääneen sekä yksilöllisestä kollageeninmuodostusprosessista.

Onko Ultherapy-hoidolla sivuvaikutuksia?

Hoidon jälkeen iholla voi esiintyä joitakin tunteja kestävää punoitusta. Usein esiintyy myös turvotusta, kihelmöinnin tunnetta ja/tai kosketusarkuutta. Myös harvinaisemmat hoidonjälkeiset vaikutukset, kuten ohimenevät mustelmat tai tunnottomat alueet iholla, ovat mahdollisia. Mikäli tällaisia vaikutuksia esiintyy, ota yhteyttä hoitaneeseen lääkäriin.

Voidaanko Ultherapylla korvata kasvojenkohotus?

Ultherapy kohdistuu siihen ihokerrokseen, jota tyypillisesti käsitellään plastiikkakirurgisin toimenpitein. Vaikka Ultherapylla ei päästäkään täysin vastaavaan hoitotulokseen kuin plastiikkakirurgialla, se on erinomainen vaihtoehto potilaille, jotka eivät ole valmiita leikkaushoitoon. Ultherapyn avulla voidaan myös pidentää plastiikkakirurgisten toimenpiteiden pysyvyyttä.

Sopiiko Ultherapy käytettäväksi täyteaineiden kanssa?

Ultherapy-hoidon ja täyteaineiden yhteensopivuudesta ei ole olemassa laajoja tutkimuksia.  Ultherapy voi täydentää muita kosmeettisia toimenpiteitä, riippuen halutusta lopputuloksesta.  Lääkärisi osaa arvioida, sopiiko Ultherapy Sinulle.