Ainoa FDA-hyväksytty ei-kirurginen kasvojen kohotus

Ultherapy® käyttää laajalti tutkittua ultraäänienergiaa ihon luonnolliseen kohottamiseen ja kiinteyttämiseen -ilman kirurgiaa! Tuloksena on raikkaampi ja nuorekkaampi ilme. Ultherapyn turvallisuus ja tehokkuus on todennettu kliinisin tutkimuksin sekä maailmanlaajuisesti jo yli miljoonan tehdyn hoidon kautta. Suomessakin hoitoja on tehty jo yli  tuhat! Ultherapylla on FDA-hyväksyntä kohottamaan ihoa kaulalla, leuan alla ja silmäkulmilla sekä häivyttämään ryppyjä ja hienoja juonteita dekoltéen alueella. Ultherapy on saanut myös eurooppalaisen CE-merkinnän ei-invasiivisena dermatologisena menetelmänä kasvojen ylä- ja alaosan, kaulan ja dekoltéen muotoiluun ja kohottamiseen.

Ultraääni

Ultherapy käyttää tarkkaa  ultraäänienergiaa ja kohdistaa sen ihokerrokseen, jota tyypillisesti käsitellään plastiikkakirurgisin toimenpitein. Ihon pintakerrosta ei leikata eikä muutenkaan käsitellä.  Ultraäänienergia käynnistää ihossa luonnollisen vasteen, joka saa aikaan uuden kollageenin syntymistä sekä heikentyneen vahvistumista.

before_after_ultherapy_results_full-face24

single-treatmentYksi hoitokerta. Ei toipumisaikaa.

Hoidon aikana ultraäänienergiaa kohdistetaan ihoon Ulthera® -teknologian avulla. Hoidettavasta ihoalueesta riippuen toimenpide kestää puolesta tunnista kahteen tuntiin. Osalla potilaista näkyy heti selkeitä tuloksia, mutta lopullinen tulos tulee näkyviin vasta 3-6 kuukauden kuluttua, kun heikentynyt kollageeni korvautuu uudella.

ultrasound-imaging Ultraäänellä äärimmäistä tarkkuutta 

Ultherapy-hoidon aikana lääkäri paikantaa ultraäänen avulla kollageeninmuodostuksen kannalta optimaalisen ihokudoksen. Näin ultraääni saadaan kohdistettua tarkasti juuri sinne, missä siitä on eniten hyötyä.