Miten se toimii?

Ultherapy® kohdistaa fokusoitua ultraäänienergiaa syvälle ihoon kollageenin muodostuksen kannalta optimaalisella lämpötilalla.  Hoito käynnistää  ihossa uuden kollageenin muodostumisen, ja taistelee näin ikääntymisen merkkejä vastaan. Ultherapy luottaa kehon omaan kollageeninmuodostumisprosessiin, jotta tulokset olisivat luonnollisia, mutta silminnähtäviä.


SC040_Cross_Section_DepthHoito kohdistetaan tarkasti oikeaan syvyyteen

Ultherapy-menetelmä kohdistaa fokusoitua ultraäänienergiaa tietyllä lämpötilalla tiettyyn syvyyteen, minkä seurauksena käynnistyy ihon luonnollinen uuden kollageenin muodostumisprosessi, ja vanha kollageeni korvautuu pikkuhiljaa uudella, tuoreella kollageenilla.  Ihon pintaa ei tarvitse leikata tai muutoin rikkoa.

Optimaalinen lämpötila uuden kollageenin muodostumiselle

Uuden kollageenin muodostuminen käynnistyy, kun ihokudos saavuttaa tietyn vähimmäislämpötilan. Ensin heikko vanha  kollageeni  alkaa poistua, ja sen jälkeen käynnistyy uuden tuoreen kollageenin muodostuminen.  Ultherapy tuottaa ultraäänienergiaa tarkalla lämpötilalla käynnistäen uuden kollageenin muodostumisen.

4_Key_Factors-Temperature_fi

Kirurgista tarkkuutta ei-invasiivisella laitteella

Ultherapy ohittaa ihon pintakerroksen ja kohdistaa ultraäänienergian oikealla lämpötilalla suoraan optimaaliseen kohtaan ihokudosta. Uusi kollageeni, jonka muodostumisen ultraäänikäsittely käynnistää, on täysin kehon omaa tuotantoa; kehoon ei jää mitään vieraita aineita. Tuloksena on luonollinen kasvojenkohotus lähes ilman toipumisaikaa!

4_Key_Factors-Imaging_fi